Alte produse » Finisaje San Marco » Finisaje decorative exterior

MARMORINO CLASSICO este un invelis mural pentru exterior si interior, pe baza de liant mineral ce permite obtinerea unui finisaj asemanator celui al tencuielilor vechi prezente in constructiile clasice italiene.

MARMO ANTICO este un invelis mural mineral decorativ pentru exterior si interior, cu permeabilitate ridicata, ce permite obtinerea unui finisaj cu aspect poros si brazdat, ce aminteste de aspectul tipic al travertinului natural.

CONCRET_ART este un finisaj decorativ care permite obtinerea unor suprafete cu un caracter puternic, tipic cimentului fair-face. In functie aplicare se pot obtine efecte variind de la minimalist, la usor antichizat. Peretele capata aspectul de ciment “decolorat”, “cofraj”, “cu cuiburi de pietris” in trend cu amenajarile noi, de tip industrial.

VELATURE este un produs cu o permeabilitate optima, acesta fiind totodata puternic hidrofug, oferind rezistenta excelenta la exterior si la agentii agresivi prezenti în atmosfera. In combinatie cu alte produse si in mana unui aplicator bun poate oferi peretelui o patina antichizata.

ACRISYL DECORA este un invelis mural pentru exterior, imbogatit cu cristale lucioase, cu ajutorul caruia se realizeaza un finisaj cu aspect de granitu sau pietre naturale, caracterizat de puncte superficiale minuscule stralucitoare.

MARMO D'AUTORE este un înveliș decorativ mural pentru exterioare și interioare, cu un aspect neted și semi-opac, cu o textură speciala reliefata de nuanțe de culoare: galben pergament pentru Botticino, roșu pentru Rubin, verde pentru Smarald.