Alte produse » Finisaje San Marco » Finisaje decorative interior

MARCOPOLO LUXURY este un material de finisaj decorativ pentru interior, cu care se pot realiza suprafeţe cu un magnific efect metalizat. Se pot decora atat spaţii clasice, cât şi cele cu design modern. Compoziţia sa, îmbogăţită cu pigmenţi speciali, creează suprafeţe ce se remarca prin contraste de strălucire, mai mult sau mai putin accentuate, în funcţie de incidenţa luminii.

CAVENIER este un finisaj decorativ pentru interioare usor de utilizat. Consistența păstoasă asociată cu o aplicare foarte ușoară cu spatula, face extrem de usoara impunerea unei amprente decorative, chiar și în cazul suporturilor neuniforme. Textura sa este sidefata.

LUNANUOVA este un finisaj decorativ transparent care ofera suprafețe cu texturi deosebite, putin aspră, plăcută la atingere,  cu cristale multicolore, ce permite decorarea cu maximă simplitate. Se pot realiza efecte decorative diversificate, aplicatorului putand pune in practica ideile pentru valorificarea spațiilor atât clasice, cât și cu aspect modern.

LAGUNA 3.0 este o vopsea lavabilă pe bază de apă, ce permite obținerea de finisaje cu luminozitate mare sau foarte opace. Aplicatorul va beneficia de stropire foarte redusă la aplicarea cu trafaletul, realizeazand finisaje foarte uniforme, inclusiv colorari.

GRIMANI este un finisaj decorativ studiat pentru a acoperi şi decora suprafeţe multiple din arhitectura contemporană.

GRIMANI este caracterizat printr-o buna flexibilitate şi capacitate mare de aderare. Pereţii şi suprafeţele, obiectele decorative devin mici opere de arta cu ajutorul unei aplicari potrivite.