Alte produse » Finisaje San Marco » Lavabile interior

Vopselele lavabile pentru interior San Marco sunt recomandate pentru finisarea suprafetelor de ghips carton, gletuite, pentru mascarea imperfectiunilor peretelui, ce prezinta un grad ridicat de permeabilitate si dilatare si sunt foarte usor de aplicat

BLANCA este o vopsea lavabila a carei permeabilitate sa favorizeaza transferul vaporilor prin ziduri, cu o putere de acoperire mare.

ACRYLGES este o vopsea diluabila in apa, lavabila, pentru interior, recomandata preponderent pentru finisarea suprafetelor din ghips carton.

HIDROMARC este o vopsea diluabila in apa, cu un grad de opacitate ridicat, ce se poate utiliza pentru zugravirea la interior, usor de aplicat.

COMBAT 6000 este o vopsea lavabilă pe bază de apă recomandata pentru spații expuse unui nivel ridicat de umiditate în aer și predispuse la formarea de mucegaiuri. Are un rol fungic asigurand curatenia aerului.

ALBUS este o vopsea de calitate superioara, permeabila, pe baza de rasini acrilice, in dispersie apoasa, cu un grad mare de acoperire.