Alte produse » Mochetă

Mocheta ramane o alegere potrivita pentru cei ce doresc in dormitor sa simta senzatia de caldura si confort.

Disponibila practic intr-o infinitate de culori, modele si texturi alegerea unei mochete este cel putin la fel de dificila ca si cea a unui tapet.

Spre deosebire de mocheta pe care o regasiti in magazinele de bricolaj, mochetele profesionale au o durata de viata mult mai lunga, necesita o intretinere mai facila si datorita tratamentelor la care sunt supuse firele pot avea caracter antistatic si antibacterian.

Mocheta Balsan, fabricata in Franta, face parte din calsa mochetelor de top, datorita tehnologiei si designului colectiilor.

Mocheta profesionala este, in general, fabricata din fir de poliamida, un fir mai elastic, mai rezistent la trafic, prin comparatie cu polipropilena folosita la mochetele ieftine, casnice. Noi va oferim mocheta profesionala Balsan in Ploiesti.

Mochetele pot fi buclate, tunse, velur, shaggy, cut&loop, scroll, in functie de tipul de fir utilizat. Pentru a alege mocheta potrivita necesitatilor dumneavoastra va recomandam sa apelati la un magazin specializat, unde puteti beneficia de atentia si consultanta necesara. Mocheta Ploiesti.

Firul mochetelor Balsan este tratat cu ioni de argint, fapt ce ii confera un puternic caracter antibacterian. In acest fel acest tip de pardoseala poate reprezenta alegerea perfecta pentru camerele de copii.

Tratamentul antistatic nu permite prafului sa intre in fir, sa o imbacseasca. Praful ramane intre fire si la o simpla aspirare este inlaturat.

Un alt factor important il constituie faptul ca Balsan ofera posibilitatea producerii de mochete personalizate. Aceasta optiune este importanta pentru cei din domeniul Horeca.

Mocheta de calitate top, pentru restaurante, hoteluri, pensiuni, cazinouri, basic si personalizata in Ploiesti.