Blog » Tapet floral

Pentru cei ce cauta un tapet floral in Ploiesti, o solutie potrivita o reprezinta o vizita in showroomul Zoom Design.

Tapetul floral este mereu la moda, difera insa de la un an la altul, un deceniu la altul, doar dimensiunea florilor si paleta coloristica.

Tendintele actuale sunt catre culorile pastel, modele de dimensiuni mai mici.

Tapetul floral continua sa fie alegerea traditionala pentru pietele anglofone. In multe din filmele clasice, dar si in dramele moderne puteti admira pe pereti tapet floral. Il regasiti in decoruri si combinatii coloristice diferite, dar este omniprezent.

Montajul acestui tip de tapet este si el foarte important, modelul trebuie aliniat perfect. In caz contrar, zona imbinarilor devine vizibila.

Este foarte important, in acest caz, sa apelati la un montator experimentat. acestia va pot garanta reusita instalarii. In acest fel va puteti bucura pe deplin de amenajarea dumneavoastra.

Exista modele florale de mici dimensiuni, serigrafiate, dar si cataloage cu decoruri clasice florale, de mari dimensiuni.

Tapetul poate fi disponibil atat pe suport vinilic, cat di de hartie. Exista si variante de tapet textil sau de matase.

Tapetul floral de cele mai multe ori inveseleste aspectul unei incaperi, conferindu-i un aspect fresh.

La lansarea comenzii, trebuie sa tinem cont si de modul in care se integreaza modelul pe inaltimea peretelui si pe lungimea rolei.

Cei ce aleg tapet floral, fie sunt adeptii unor amenajari clasice, fie incearca sa inveselesca un spatiu amenajat minimalist sau in stil modern.

Toti producatorii incearca sa vina cu modele cat mai interesante, cat mai noi, mai avantgardiste.

Va putem pune la dispozitie o multime de cataloage cu sute de combinatii de culori. Tapetul este fabricat fie in Belgia, fie in Germania sau Italia.

Majoritatea decorurilor se aduc pe baza de comanda, tocmai datorita multitudinii de solutii existente. Este imposibil sa poti oferi din stoc atat de multe modele.